a Big Dream
Ended semester 4
Monday, November 9, 2015 | 9:04 PM | 0 comments

Alhamdulilah dah habis pun semester untuk tahun ke 2. Yey! Semuanya berkat doa kedua ibu bapa aku juga, Actually dah lama gila aku tak update blogg ni yela tak ada masa lah nak update blogg aku ni sebab busy sangat dengan hal2 yang tak dapat nak elakkan :( Hm , ni pun nak dekat dengan benda penting.. hehe , benda penting ni sangat2 buat aku gembira :D Ngee, in shaa Allah minta2 semuakan akan berjalan dengan lancar :) Faham2 kan jela ,kalau aku ada masa nanti aku update ye pasal apa :D Sementara ni aku nak tunggu result aku ni. 13.11.2015 (UiTM Result) Ya Allah risaunya :( Doakan aku punya result semuanya okay , in shaa Allah. 

hehe , tak tahu dah nak update pasal apa ohh , sebab jalan kehidupan aku tak smooth macam orang lain.. haha , okay gurau, lain orang lain cara.. aku jenis tak berapa suka bercerita kat orang tetang kehidupan aku so aku so so jela dengan blogg aku nie. okay beb , apa2 jangan lupa follow aku ye !


OLD / NEW