a Big Dream
Belvya Hot Selling! #Cheap #QhaaLimShop
Tuesday, December 23, 2014 | 9:26 PM | 0 comments

Hi dan assalamualaikum kepada semua yang sentiasa dan ingin kelihatan cantik! Harini i post something yang currently ramai gadish2 di luar sana yang mengamalkan untuk stay cantik dan menawan !! 

Belvya.. 

Apa tu belvya? Macam pernah dengar tapi tak tahu apa function dia ?? Nak beli tak yakin? Kenapa
? Nak beli tapi mahal. Wow, banyaknya ketakutan yang di alaminya.. Meh sini  i bagitahu you oulls semua yang i ada jual Belvya yang murah dan original! Caya ke dok? Haa, kejap nak bagitahu dulu kelebihannya kalau ambil Belvya ni ..


Belvya nie merupakan scrub .. ia mcm garam juga..jadi ana suka gunakan kat muka sebagai scrub..mmg selamat digunakan.. boleh dijadikan sebagai produk tambahan penjagaan wajah shj..jd mmg boleh jimat..asalkan stp kali buat harus sabunkan muka dahulu .. gunakan sabun pencuci wajah .. 




KELEBIHAN BELVYA PSS
  •  Mengatasi masalah lemak yang tersangkut dengan mengurangkan saiz lipid molekul lemak dan kuantiti lipid.
  • Dapat mengatasi masalah dagu berlapis dan muka yang bulat dengan mengurangkan lemak di muka.
  •  Mengurangkan saiz dalam 1 - 2inci dalam seminggu. terbukti secara klinikal.
  • Menghilangkan bau badan yang kurang enak.
  • Menghilangkan rekahan-rekahan akibat kehamilan dan bersalin.
  • Anti stress melalui campuran 5 jenis aromatheraphy.
  • Menghapuskan sel-sel kulit mati yang menyebabkan tona kulit tidak sekata.
  • Mengatasi masalah perut buncit selepas bersalin.
  •  Mempunyai bahan anti jerawat 

Haa , dah baca dah kesemua kelebihan belvya tu? Haa , harga orang jual mahal nau. I jual murah je tau ! RM 80 free postage (SM) dan hanya RM 95 free postage (SS).
Berminat?? Kindly contact i melalui email saya! 
Jangan tunggu2 dah tau awaaa semua! <3

Nah pengguna ni adalah cousie saya sendiri :)








OLD / NEW