a Big Dream
Good Sunshine
Wednesday, October 29, 2014 | 11:45 AM | 0 comments

Good morning.

Walaupun dah nak dekat tengah hari tapi ni still pagi lagikan? ABru pukul 11.42 AM. Haha, harini macam biasa kena tinggal sesorang dekat rumah yang comel ni. Haha, mama sepatutnya masuk kerja pukul 2 PM tapi tadi kawan dia ada hal so dia kena gantikan kawan dia so kena lah masuk awal. What The Life. Hmm, so aku tak tahu nak buat apa dekat rumah ni. Memang bosan sangat-sangat :( Hmm, tapi tak apalah nak buat macam mana kan :) Dah nama pun kerja, kena lah ada pengorbanannya. Tapi tak puas lah duduk rumah sebab tak selalu spent time masa dengan mama dengan ayah :'( Sedih. Haha. Aku rasa dah lama tak keluar sesama dengan ayah dan mama dan kakak. Semuanya busy dengan perkara masing2. Hmm, ajak keluar memang jarang sekali lah ;') Never mind. 

Just boleh aku cakap, aku memang bosan duduk rumah. Sebab  tak ada siapa teman aku. Alone. 

K salam.

OLD / NEW