a Big Dream
Peh! Dah lama tak update :3
Friday, March 7, 2014 | 11:42 AM | 0 comments
       


        Assalamualaikum semuanya! Ya Allah, sumpah memang lama tak update blogg kesayangan kecomelan aku neh. Hehe, yela busy memanjang dengan assignment nya memang tak lah citoonyo nak online :) Alhamdulilah sepanjang aku dekat UiTM Alor Gajah, Melaka neh semuanya okay-okay dan awesome lah kiranya. Kawan-kawan pun semuanya okay. Pehh Pehh! Enjoy lah dari dulu dekat Poli :3 Hehe, haa ni aku ada dekat rumah memang kerjakan mengupdate blogg jelah tapi tak leh gak ohh :( Banyak assignment doh! Ah,slek disitu :'(((( Haha, taapi nk buat macam manakan ? Oreang cakap kalau nak berjaya memang kena susah dhulukan ? hehe :D Next week, tinggal one week je study then 1 week uh study week. Pehh,cuak! Exam aku nak dekat 2 minggu weh :( Uwaa, tak syok habis. Ni pun nak hafal yaasin lagi :( Hmm hmm. K lah nak update tentang lain lak tapi memang excited ni. Kul 1 japg baru mandi :p Thefukk busukkan? hehe :P peace yoooo.

OLD / NEW