a Big Dream
Meet my roomate :D
Friday, March 7, 2014 | 11:51 AM | 0 comments
Okay, berkaitan dengan title diatas, aku nak kenalkan dekat korang yang diorang lah roomate yang paling ohsem yang penah aku jumpaa. Dorang memang sporting habiss, kepala pun sama senget dengan aku tapi aku rasa dorang lagi senget kot? Haha,sorry beb wa memaen jep :p Okay, tapi satu je wa nak cakap sama LU YANG TENGAH STALKER uh jangan cair eh? Sebab bagi aku dorang SANGAT COMEL :p 
whut whut.

Nadia dengan Aku :)

Nadia, Eyqa/Shaff dan Aku :D
Haa, dah tengokkan? Comel tak? Haa,sapa cakap tak comel ue? Jeles lettew :p Haha, k joke semata-mata :) Semua orang mata laen-laenkan? So pandangan pun laenII :) Hehe, xleh nak habau apa-apa r :) Hehe

K ucapan khas akan aku buat untuk korang berdua yang bernama roomate kesayangan aku ni. K tengah sebak ni sebab next sem aku dah tak jumpa korang :')
Yela korang Pra-Dip aku laen :( Peh, memang sedih lah. Baru plan nak tinggal sesamakan? :')
xpelah semua perjumpaan ada perpisahankan ? :) Sayang korang untuk selamanya.

OLD / NEW