a Big Dream
Layla Witra Binti Refli
Friday, March 7, 2014 | 1:17 PM | 0 comments

Assalamualaikum pembuka bicara,
Aku rasa sebak pun ada sebab aku akan berjauhan dengan dia atau memang susah nak jumpa. Ya Allah, memangkan orang kata temunya sesorang itu adanya perpisahan antara orang itu :( Rasa memang nak menangis. Hmm, dia merupakan kawan yang pertama dalam kelas yang rapat dengan aku. Aku dah rasa macam dah lama kenal dia. Walaupun satu haritu aku ada terasa dengan dia tapi tak apa aku baru faham apa yang berlaku rupanya, aku je yang terasa. Dia memang tak ada mood sangat time tu :') 

Layla..

           Kau tahukan yang kau adalah kawan baik aku sepanjang aku jumpa dekat Uni ni, nanti aku pindah dah susah nak jumpa kau :( Nanti aku dekat Tapah, aku sorang-sorang susah nak cari kawan dengan kau. Nanti sape nak sama group dengan aku nanti kalau kena buat assignment? Aku sorang-sorang je kena cari kawan yang baru nak buat assignment sama-sama :( Aku akan rindukan karenah budak-budak kau tu Layla :'( Aku tengah menangis sekarang ni. Yes, masa tengah taip post ni untuk kau :'( 

            Weh, nanti siapa nak teman aku kalau roomate baru aku balik? Kau dah tak ada nak teman aku, kau dah tak ada dekat sisi aku nak buat muka senget kau tu. Kau sentiasa dengan aku dekat mana aku ada walaupun sampai toilet :'P haha, aku sayang dekat kau tahu layla. nanti aku dah tak ada dekat Melaka uh kau jangan lah lupakan aku. Nanti aku dekat Tapah dengan Haziq je tu un kalau Haziq nak kawan dengan aku :( Dia lelaki, kalau dia perempuan senang sikit :( 

              Hmm, aku rindu semua memori kita weh. Buat assignment sampai pukul 7am pagi uh juga ada test. haha, sama-sama blurr dan tawakal jekan? kena marah dengan madam semua. Semuanya memori dengan kau. kau tolong aku jawabkan soalan masa aku tak faham soalan tu :) Haha, walaupun menipu namanya tapi thank weh, aku hargainya sanagt. Kau un tak berapa mengira dengan aku sebab uh buat aku makin sayang dekat kau. Haha, si kenit jaga diri aw. 

          Apa-apa jangan lah lost contact dengan aku dohh, nanti kalau ada masa aku dengan Haziq akan gerak Melaka jumpa kau aw! Walaupun jauh sanggup kitaorang datang nak lepak dengan korang semua :) Muahh, makan seoul garden lagi eh nanti? memori paling best :'( Layla! kenapa lah kau tak pindah. Kalau kau pindahkan boleh minta satu bilik :( Hmm , nanti haziq entah leh sama kelas dengan aku ke tak :'(

Anything pun layla, thank you for everything. 
Iloveyoumybestie :)

I have a sweet memori with you, halalkan semuanya ye weh? Maaf andai selama perkenalkan kita ni aku ada sakitkan hati kau or buat kau menyampah dengan aku. Aku minta maaf sangat :'( Maybe masa kau baca post aku ni kita dah cuti sem <3 
Kau take care k kawan!

SAYANG KAU LAYLA :)

OLD / NEW