a Big Dream
Persiapan dan persiapan ~
Saturday, November 9, 2013 | 9:43 PM | 0 comments

Bonjour! Selamat malam terlebih dahulu. hehe,dah malamkan? yela petangII busy lah tak sempat nak update. actually baru je bayar broad band ni, patut lah boleh onlinekan? cuba tak bayar jangan harap lah aku online. haha,so how's ur day my dear stalkers? good? alhamdulilah if great. haha, hari ni aku pergi beli barang sikit dengan parents aku. hehe,dengan ayah dan mama. yela after this memang susah nak jumpa dorang dah. hehe,rindu nanti susah lah aku. duk Melaka. dorang dekat Selangor. bagus lah -,- macam mana lah perasaan akak aku masa ditinggalkan dekat Kelantankan? memang dia seorang yang tough gila ow. hmm, aku je nampak garang tapi lembik sebenarnya :p hehe, nak buat macam mana akukan anak bongsu? hehe,mesti lah manja. tapi tak lah manja sangat :p tapi parents aku je tahu aku manja macam mana dan my lovely biyy Didot :** hehe, so dah tinggal beberapa hari je nak tinggalkan kawasan yang aku sayang ni. hmm, lebih kurang 6 hari je. ya Allah, cepatnya masa berlalu. aku kena tabahkan? hmm, demi masa depan yang cerah. aku kena chaiyok :D ngee, tak apa. bak kata mama aku "Susah-susah dahulu,senang-senang kemudian" ngeh ngeh.

☑ Pakaian 
☑ Jajan
☑ Peralatan mandi
☑  Dan lain-lain

Semuanya bereh bohh.
Haa, doakan aku ye kawan2? :( Hmm
Assalamualaikum.






OLD / NEW