a Big Dream
Bonjour! Mon premier post :)
Monday, November 4, 2013 | 9:45 PM | 1 comments
Bonjour! Hello, ni post saya yang pertama. Saya sebenarnya tak tahu nak cakap apa. Haha, merepek kejap bolehkan? Tak salahkan? Hehe, okay kepada yang tengah stalkers saya tuu, Hi nice to meet you yeah :D Cuma nak memperkenalkan diri je ni. Nama diberi macam dekat sebelah ☞ dekat info tuu :D dah baca ke belum? kalau dah baca bagus lah. haa , tu lah nama sebenar saya ye ^.^ Nama panggil manja Pica.. tapi ramai panggil eqa atau pyqa je.. so ikut korang lah nak panggil nama apa janji yang baek2 ye :) haa, saya Tinggal di kawasan Rawang, bandar je Rawang tapi dekat Hulu Selangor la. Takkan nak kasi alamat rumah pulakkan? macam lebih je macam lebih je? haha :p Okey, umur buat 2013 ni dah 18 tahun la.. masuk tahun 2014 dah umur 19 tahun.. alhamdulilah lah Allah kasi nikmat hidup selama 18 tahun ni.. ajal maut tak boleh dijangkakan? haa, nak tahu apa lagi? cer try tanya.. hehe.. apa2 just comment dekat bawah tu ye? tq semua.. salam perkenalan daripada saya.. 

ehem2! pstt, ada acc twitter? fb? bbm? wechat? instagram?haa, apa lagi follow/add la saya ye! 

Twitter : @QhaaLim
FB : Nursyafiqa Mohd Halim
Bpin : None
Wc : None
Ig : qhaalim

xoxoxo :***


/ NEW