a Big Dream
#TunangSimple
Thursday, July 14, 2016 | 11:44 AM | 0 comments
Hi dan assalamualaikum kepada semua pembaca blogg guaa. Ya Allah, rasanya dah lama gila kot tak update blogg nie. Macam berhabuk sangat-II.. kahkah .. takpelah nak wat macam mana dah sibuk dengan kehidupan seharian yang tiada penamatnya.. huhu, okay ini guaa nak cerita pasal guaa tunang haritu 22.11.2015.. alhmdulilah semuanya berjalan dengan lancar takde apa2 pun sangat.. majlis yang sangat-II sederhana dan simple but yet cute nohhh.. hahaha, so sesiapa yang nak tunang ke hape boleh lah usha-II gambar aku nie.. hehe :p btw, baju shawl veil semua aku beli sendiri noh, kosnya semuanya rm 310 jekk :p boleh pakai lagi untuk g majlis mana2 :) ngengggg..





The only sister that i had <3

En.Tunang comel saya yang sayang <3

Pink is my choice. Omg cute enough.
Simple only <3



Weee <3



OLD